Aydındere İlkokulu

Vizyon: Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.

Misyon: Kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gereklilikleriyle sınırlandırmayan,düşüncelerini özgürce ifadeedebilen,dürüst,paylaşımcı,kendisine güvenenen, mutlu,ahlaklı,çevreye duyarlı,barışçıl bireyler yetiştirmek için idareci ve öğretmenler bir bütün olarak , gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, olumsuz koşullar oluşsa bile öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili ve başarılı bir birey olarak yetişmeleri 21.yy da çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek becerileri kazandırmak için çalışmaktır.

Başarılar: ..

Servis Bilgisi: Öğretmen servisi ile Bulancak merkezden ulaşım sağlanıyor.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz,1986 yılından bu yana Aydındere İlköğretim Okulu bünyesinde faaliyetlerine devam etmiştir. Fakat Aydındere İlköğretim okulunun , artan öğrenci mevcudunu karşılayamaması sebebiyle, 2012-2013 eğitim öğretim yılı 2. kanaat döneminde şimdiki binasına taşınmıştır. Şu an eğitim öğretim faaliyetlerine devam ettiğimiz bu bina Aydındere Belediyesi Sağlık Ocağı olarak yapılmış fakat sağlık ocağı olarak hiç hizmet vermemiştir. Şu an Aydındere Sağlık Ocağı Binası , Ay

WEB - https://aydindereilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Aydındere Belediyesi Bulancak/GİRESUN

Yerleşim Yeri - Giresun/Bulancak Aydındere Beldesi

Adres - Aydındere Belediyesi Bulancak/GİRESUN

Ulaşım OKULUMUZA ULAŞIM ÖĞRETMEN SERVİSİYLE YAPILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 50.7 km.