E-TWİNNİNG PROJESİ YAPIYORUZ

Okulumuzda, İngilizce öğretmenimiz Fatma ÇAĞRAN, sınıf öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte ' My abilities’ adlı e-Twinning ESEP projesi başlatıldı. Proje süresince öğrencilerimiz, Türk ve yabancı ortak okullardaki öğrencilerle etkileşim içerisinde olup hem sosyal becerilerini hem de speaking (konuşma) yetilerini geliştireceklerdir. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

27.02.2024 49

My abilities (Benim yeteneklerim)

Bu proje ile öğrenciler ilk aşamada kendilerini tanıyacak ve mevcut durumlarının farkına varacaklardır. Gözlemleri sonucunda güçlü ve zayıf yönlerinin farkına varacaklar ve yeteneklerini geliştirme yönünde adımlar atacaklar. Farklı coğrafya ve kültürlerdeki akranlarıyla iş birliği içinde olacaklar, çeşitli etkinliklere katılarak kendilerini daha iyi tanıma yolunda daha özgüvenli olmaları teşvik edilecek.

27-02-202427-02-2024